Red Riding Hood

Valerie är en ung vacker kvinna som slits mellan två män. Hon är förälskad i en av männen, men hennes föräldrar vill att hon ska gifta sig med den andra pga hans rikedomar. Ovilliga att rätta sig efter Valeries föräldrar planerar de två att rymma men i skogarna lurar en varulv som tidigare dödat Valeries syster.
Tyckte filmen var ganska tråkig.
Ger den en 2a av 5

Unknown

Bra film tyckte jag denna var.
Dr. Martin Harris vaknar upp från en koma och upptäcker att hans identitet har stulits. Ingen, inte ens hans fru, tror på honom. Tillsammans med en ung kvinna ger han sig ut på jakt för att bevisa vem han är.
Det var överraskande för mig iaf det man fick veta o så
ger den en stark 3a av 5.

Fast 5

Såg på den nu på morgonen. Har längtat  efter den filmen eftersom dels så är det del 5 men mest för att The Rock är med.
Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem. Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.
Jag tycker den var väldigt bra kanske inte i samma klass som de andra men mycket sevärd.
Så betyget blir en väldig stark 3a mycket tack vare den överraskande slutet och för att The Rock var med.

Änglagård tredje gången gillt

O va bra den filmen var..
Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?
Ger den en 4a av 5.

Ticking Clock

Såg nyss på denna thriller.
Oscar®-belönade Cuba Gooding Jr (bästa manliga biroll 1996, "Jerry Maguire" ) spelar Lewis Hicks,
en kriminalreporter som specialiserat sig på brutala mord. En dag hittar han till sin förskräckelse
den nyblivna flickvännen död och lemlästad ... och i samband med detta en lista på seriemördarens tilltänkta offer.
Nu måste han förhindra de planerade morden innan tiden rinner ut. "Ticking Clock" är en nervkittlande psykologisk
thriller i stil med "När lammen tystnar" och "Seven"
Den var  helt okej film o fördriva tiden med.
Får en 3a av 5

The Hangover

Såg den igår har velat se den länge men aldrig tagit mig tid o se den.
Den var bra.
Handlar om 4 killar som åker till Las Vegas för o ha en svensexa för att en av de ska gifta sig.
Men när de vaknar dagen efter så är sviten helt huller om buller och ingen minns vad som har hänt. Men det värsta är att brudgummen är försvunnen.
Så nu går de på jakt på sina minnen o för o hitta honom.
Jag rekomenderar denna film.
Ger det en väldig stark 3a av 5.

Rio

Har precis sett på filmen Rio. Rösterna görs av Jewel-Anne Hathaway, Blu-Jessie Eisenberg, Pedro- Will I Am, Nico- Jamie Foxx, Rafael- George Lopez, Luiz-Tracy Morgan, Nigel- Jemaine Clement, Tullo-Rodrigo Santoro, Linda-Leslie Mann, Fernando-Jake T. Austin, Alice-Jane Lynch, Chloe-Wanda Sykes, Armando-Davi Viera,
Marcel-Carlos Ponce, Tipa-Jeff Garcia,
Handlar om Blu som är en sällsynd fågel som blev tagen som liten från djungeln o hamnade i Minnesota.
Sen så kommer en ornitolog från Brasilien o får syn på honom o tar  med honom o hans ägare till Brasilien för o para sig men en hona eftersom de två är de enda i sitt  slag.
Men de två blir kidnappade av ett gäng som försörjer sig genom o sälja exotiska fåglar.
De går igenom ett äventyr o träffar  nya vänner.
Jag tyckte filmen var väldig bra o rolig.
Ger den en stark 3a av 5.

The Dilemma

Har nyss kollat på filmen The Dilemma med Vince Vaughn, Kevin james, Jennifer Connely, Winona Ryder och Channing Tatum.
Sedan college har den evige ungkarlen Ronny och den lyckligt gifte Nick tillsammans gått igenom både vått och torrt. Numera äger de en bildesignfirma tillsammans, och drömmer om uppdraget som skulle kunna bli det riktiga startskottet för deras företag. Med Ronnys flickvän Beth och Nicks fru Geneva vid deras sidor tycks de vara oslagbara. Men Ronnys värld vänds upp-och-ned när han plötsligt ser Geneva tillsammans med en annan man, och han ger sig ut på jakt efter sanningen. Och alltmedan enmansutredningen övergår i ett komiskt kaos får Ronny reda på att även Nick döljer något. Med en livsavgörande och hastigt annalkande presentation i bakhuvudet måste Ronny börja fundera över vad konsekvenserna skulle bli om han avslöjade sanningen för sin bäste vän.
Jag tyckte det var en helt okej film jag förväntade mig att  den skulle vara roligare men det är bara för att både Vince o Kevin var med i filmen.
jag ger den en 3a av 5 möjliga

Thor

Har  nyss sett på Thor en Marvel film som handlar om åskguden Thor.
Den mäktige men arrogante åskguden Thor blir förvisad från Asgard av sin far Odin då hans vårdslösa beteende återutlöser ett uråldrigt krig. Thor hamnar på jorden där han tvingas leva bland dödliga människor där han träffar Jane som spelas av Natalier Portman som efter ett tag faller för varandra.
jag tyckte den var jätte bra hade nog varit ännu  bättre om man hade  sett  den på bio.
jag ger den 3 av 5.

Smallville

Såg på sista avsnittet av Smallville där Clark eller rättare sagt Kal El blir den där superhjälten alla vi känner o älskar.
Tyckte det var tråkigt att serien tog slut för mig så kunde den har fortsatt i evigheter jag tröttnar aldrig på den kollar på den nästan varje gång den visas.
Men jag tycker den fick en värdig slut. Hade inte ändrat slutet alls förutom att jag önskade att Lana lang hade kommit tebax till slutet men tyvärr. Lex Luthor kom tebax eftersom hans far Lionel Luthor hade tagit de bästa delarna av alla kloner som Lex hade tillverkad o gjort det till en men han behövde ett hjärta o han försökte ta Tess hjärta men det gick inte o hon blev skjuten av Tess. Så the Darkness tog hans hjärta o la det i Lex i utbyte av Lionels kropp.
Men nu hoppas jag att de gör en annan serie om Superman.
Hela serien får en 6a av 5 möjliga.

Drive Angry

Såg denna fil som på trailern verkade väldig lovande.
Det handlar om Milton är en hårdnackad brottsling som brutit sig ut från Helvetet för att hitta den ondskefulla kulten som brutalt mördade hans dotter och kidnappade hans barnbarn. Han slår sig ihop med Piper - en sexig och tuff servitris med en '69 Charger, som söker egen försoning...
Mycket biljakter som titeln utlovar..
Annars var det en ganska tråkig film tycker jag inget man kan se om, iaf inte jag eller så ser jag om det bara för att Amber Heard är med.
O som ni vet så är det en amerikanskt  film så slutar som det ska sluta.
Ger den en 2a av 5 möjliga.

No Strings Attached

Såg den filmen igår medans jag hade min rast på jobbet.
Det var en vanlig amerikanskt feelgood film som alltid slutar på det slutet som man redan räknar ut i typ början av filmen.
Det handlar om en kille som heter Adam som spelas av Ashton Kutcher och en tjej som heter Emma som spelas av Natalie Portman.
Emma och Adam har träffats slumpmässigt genom åren. Efter en vild natt hamnar de i säng med varandra. De ingår en pakt: ”No strings”, alltså ingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra.
O som vanligt så blir en av de kär o i detta fallet är det Adam. Emma märker det o hon "dumpar" honom. Sen när hon är opå sin systers bröllop så mä'rker hon att hon älskar honom så hon försöker få tebax honom. jag behöver inte berätta mer om vad som händer för det är förutsägbar som sagt..
Men den är värd o titta på iaf.
jag ger den en svag 3a av 5 möjliga.

RSS 2.0