Transformer 3 Dark of the moon 3D

Har precis kommit  hem efter att ha sett filmen.
Då Decepticons såg ut att förlora kriget mot Autobots skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska astronauter som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystade ner händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång.
Den var väldig rolig tyckte jag man skrattade ganka många ggr o väldig bra action
den var mycket  bättre än 2an nästan i klass med 1an
Ger den en stark 3a svag 4a av 5

Tangled/Trassel

Nu har  jag  sett  båda versionerna av filmen o på nått  sätt  tycker jag att orginalet  var  bättre än den svenska versionen men vet  ej varför.
Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigt trasslig resa.
De bästa karaktärerna i filmen är Hästen/hunden och Kamelionten.
Orginal rösterna görs av: Flynn Rider-Zachary Levy, Raputzel-Mandy Moore, Mother Godthel-Donna Murphy.
Svenska röster görs av: Flynn Rider- Måns Zelmerlöw, Raputzel-Molly Sanden, Mother Godthel-Charlotte Strandberg.
Filmen får en Stark 4a av 5.

Beastly

En film som är är en modern version av skönheten och odjuret.
handlar om en kille som har pengar o så ser väldig bra ut o han vet om det o är taskig mot alla konstiga o fula. Sen blir han förtrollad till nått ful av filmens häxa spelad av Mary Kate Olsen o han har  ett  år på sig att hitta nån som kommer älska honom för den han är.
Bra skådisar i filmen tex Vanessa Hudgens och Neill Patric Harris.
Ger filmen en stark 3a av 5.

Hall pass

Bra komedi film av bröderna Ferrely
Rick och Fred är bästa vänner med mycket gemensamt, inklusive att de båda varit gifta i många år. Men när de båda börjar bete sig rastlöst hemma tar deras båda fruar ett gemensamt, och annorlunda, bestlut för att återuppliva de båda äktenskapen: Rick och Fred får varsitt "frikort" där de under en vecka får göra vad de vill utan att bli ifrågasatta. Till en början låter det som en dröm som gått i uppfyllelse. Men det det dröjer inte länge innan deras förväntningar på singellivet och sig själva visar sig vara helt i obalans med verkligheten...
får en 3a av 5

Svinalängorna

En gripande, vacker och mörk historia om en ung kvinnas konfrontation med sina minnen från en trasslig och dramatisk barndom, om hennes sorg över sin förlorade barndom och kampen om att våga går vidare. Svinalängorna är baserad på den August-prisbelönade romanen med samma namn av Susanna Alakoski. Noomi Rapace spelar huvudrollen, i sin första film efter succéfilmatiseringen av Stieg Larsson trilogin, och hon spelar mot Ola Rapace. Pernilla August debuterar som långfilmsregissör.
Väldig  bra film väldig  gripande tyckte jag..
Får en 4a av 5

Tamara Drewe

Den unga journalisten Tamara Drewe återvänder till sina rötter på den engelska landsbygden för att sälja sitt barndomshem efter att hennes mamma dött. Byn minns Tamara som en udda flicka. Nu har hon vuxit upp och likt den fula ankungen förvandlats till en vacker svan. Hennes ankomst skapar minst sagt en hel del oro i byn. Stor dramatik på gränsen till kalabalik utbryter när nya och gamla relationer synas i sömmarna i jakten på den sanna kärleken.
Helt okej film en 3a av 5

Sucker Punch

Riktig bra film älskade fight scenerna.
Från regissören till Watchmen och 300 kommer en film som rör sig i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Vi får följa med in i en ung flickas drömvärld som blir hennes flykt undan en betydligt mörkare verklighet i fångenskap. Tillsammans med fyra medfångar bestämmer hon sig för att rymma men flyktvägen är fylld av våldsamma faror och det blir allt svårare att skilja på vilka som är verkliga och vilka som bara finns i fantasin.
Jävligt coolt filmat..
får en 4 av 5
rekommenderar den varmt-

Priest

Kollade på denna film som i trailern verkade vara väldig bra..
Historien handlar om en legendarisk krigare, Warrior Priest från det senaste vampyrkriget, som nu lever i en obskyr tillvaro bland andra överlevande människor i en muromringad dystopisk stad som styrs av The Church. När hans systerdotter blir kidnappad av ett gäng mördarvampyrer, bryter Priest sina heliga löften och beger sig ut på en manisk jakt innan vampyrerna har lyckats göra henne till en av dem. Han får sällskap av systerdotterns pojkvän, en skjutglad sheriff och en före detta prästinna som har en utomjordlig förmåga att slåss.
Det var dåligt översatt tror att han/de som översatte använde datorn för att visa saker passade inte in utan vissa ord kan ha två betydelse o de tog just den som ej passade in.
Men filmen får en 3a av 5

Water for elephants

Filmen börjar  med att  en äldre man står utanför en cirkus i regnet.
En veterinärstudent överger sitt studerande när hans föräldrar blir dödade. Han bestämmer sig för att följa med en resande cirkus som deras veterinär och får uppleva en show han aldrig kunnat drömma om. Sen börjar  en kärleks historia o frodas.
ger filmen 3 av 5

Justin Bieber Never Say Never

Har  kollat på JBs konsertfilm den var  faktiskt  bättre än jag trodde.
I Justin Bieber: Never say Never, får vi följa den unga storstjärnan under hans utsålda My World-turné sommaren 2010. Förutom Bieber själv, medverkar även Miley Cyrus, Jaden Smith m.fl. Vi får också se intervjuer med fans och andra som följt fenomenet Justin Bieber från början av hans karriär, bl.a hans mentor, Usher.
ger den en stabil 3a av 5

Gun

Helt okej film med 50 Cent.
50 Cent spelar en vapenhandlare, Kilmer en ex-con som arbetar undercover för polisen tvingas infiltrera 50´s besättning.
en 2a av 5

Animals United

Är en animerad film som ska få en o tänka på o rädda jorden.
Surikaten Billy och lejonet Socrates lever ett sorgfritt liv i Afrikas Okavango-delta. I väntan på den årliga vårfloden spelar den hyperaktiva Billy på sina trummor och Socrates, som är vegetarian, tar hand om sina blommor och leker med fjärilar. Men vårfloden kommer aldrig. Billy och Socrates ger sig iväg på ett äventyr för att ta reda på vart floden tagit vägen. Det visar sig att en damm byggts och att vattnet istället går till ett lyx-resort för människor och innan de vet ordet av blir Socrates tillfångatagen.
Jag tyckte den inte var så rolig så jag ger den en svag 2a av 5.

Rango

Historien följer kameleonten Rangos komiska och livsförändrande resa. Rango lever ett liv i trygghet som ett vanligt husdjur hemma hos en vanlig familj. Samtidigt lider han av en stor identitetskris. För hur högt kan man egentligen sikta när hela ens liv består av att smälta in? När Rango av en händelse hamnar i den sandiga, pistoltäta byn Dirt – en laglös utpost bebodd av öknens mest sluga och originella varelser – inser den allt annat än modige ödlan att han plötsligt sticker ut ur mängden. Välkomnad som stans sista hopp tvingas han ta sig an sin nya roll som dess nya sheriff… och efter en kanonad av actionfyllda situationer och möten börjar Rango bli den hjälte han en gång i tiden endast drömde om att vara.
jag tyckte den var  sådär trodde den skulle vara bättre..
en svag 3a av 5

Limitless

denna var  en bra film
En författare upptäcker den topphemliga drogen NZT som förbättrar intellektet och andra förmågor. Snabbt börjar han göra affärer och tjäna pengar, rekordsnabbt. Det drar till sig uppmärksamhet från toppen, men snart börjar också biverkningarna och frågan är var drogen kommer från?
faktiskt  bättre än vad  jag trodde.. o vilka blåa ögon han har  i  filmen coolt..
3av 5

RSS 2.0