The Spy Next Door

En man sitter barnvakt åt sina grannars barn, när en av barnen oavsiktligt laddar ner en hemlig kod slutar det med att barnvakten får fajtas med hemliga agenter.
ger den en 3a av 5

Super 8

Den var  inte så bra som jag trodde..
Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor istaden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polisshefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.
Får en 2a av 5.

Something Borrowed

En bra med väldig förutsägbar amerikansk film.
Medan hon firar sin trettionde födelsedag kan Rachel White inte undgå känslan av att hennes liv inte blivit som hon väntat sig. Visst har hon ett bra jobb på en prestigefull advokatbyrå på Manhattan, men hon jobbar väldigt mycket och hennes chef är en riktig tyrann. Och visst har hon bästa vännen från barndomen, den vackra och livliga Darcy, men att se Darcy flörta med sin pojkvän blir bara enpåminnelse om att Rachel själv som vanligt kommer att få gå hem ensam från festen.

Fast den här gången blir det inte så. Följande morgon vaknar Rachel upp intill Dex, den gamla studentkompisen från juridikkursen – och Darcys pojkvän! Hur kunde de låta detta hända? De försöker lägga händelsen bakom sig men när bröllopet närmar sig inser Rachel att det kanske inte var något misstag trots allt. Och Darcy kanske inte är den vän Rachel alltid trott.
Ger den en 3a av 5

Trust

En väldig bra o gripande film från David Schwimmer.
Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.
Som sagt väldigt bra o gripanade får en 4a av 5.

Source Code

Väldig bra film bättre än jag trodde.
Om Source Code:
En soldat blir värvad till ett hemligt statligt program mot terrorism. Hans medvetande blir placerat i kroppen tillhörande ett vittne av ett terroristdåd. För att hitta den ansvarige för bombningen måste han genomleva händelsen gång på gång.
Får en väldig stabil 3a av 5

Alpha and Omega

Är en animerad film.
Alpha och Omega handlar om två unga vargar, som är varandras
totala motsatser.

Kate är en alpha-varg, diciplinerad och ansvarsfull. Humphrey är
en omega-varg som bara vill ha roligt. I vargarnas värld umgås de
inte med varandra, det är flockens lag. En dag blir just de två

tillfångatagna och förda tusentals mil hemifrån innan de släpps
ut igen. Fast beslutna att ta sig hem till sin flock, ger sig de
udda paret ut på en äventyrlig resa där de utsätts för många faror
- men även finner kärleken.
Den var sådär får en stark 2s av 5

Scream 4

Har  nu  kollat på  den fjärde filmen o den är typ som alla andra.. jag gissade fel på mördaren så det  var  ju  iaf kul att  det  inte var  den jag trodde på.
Nytt årtionde. Nya regler. 
För tio år sedan tystnade skriken och mördaren, som dolde sitt ansikte bakom den
numera legendariska Scream-masken, försvann. Sidney Prescott har lyckats återvända
till ett relativt normalt liv, mycket tack vare sitt skrivande. Men nu är det dags
igen - mördaren har återvänt och skriken får en ny dimension.
Filmen får en 2a av 5.

X-Men First class

Fy fan vad  jag har  längtat  efter denna filmen o det  infriade allt  så jävla bra film..
Efter fyra filmatiseringar av Marvels serier kommer historien om hur allt började; hur de två bästa vännerna Charles Xavier/Professor X och Erik Lensherr/Magneto sida vid sida tillsammans med andra mutanter kämpade för att rädda världen från en säker undergång och kom ut på andra sidan som bittra fiender.
Ger  filmen en stark 4 av 5

Big Momma Like father like son

Tredje filmen av Big Momma.
FBI-agenten Malcolm Turner och hans 17-årige son Trent går undercover på en flickskola inriktad på performing arts då Trent blir vittne till ett mord. Under täckmantel som Big Momma och Charmaine, måste de hitta mördaren innan han hittar dem.
den var  faktiskt  bättre än jag trodde
3 av 5

Extract

Är en film med Jason Bateman, Mila Kunis, Ben Affleck och J.K Simmons.
Dean, ägaren till en smakämnesfabrik, försöker bekämpa en myriad av personliga och arbetsrelaterade problem, som t.ex. hans (antagligen) otrogna fru och alla hans anställda som försöker utnyttja honom.
helt okj film en svag 3a av 5

RSS 2.0