One day

Året är 1988 och natten efter deras examen från college blir starten på en återkommande relation mellan Emma och Dexter. Vi får se hur deras liv utvecklas under flera års tid, alltid med nedslag på samma datum. Ibland möts deras öden på nytt, ibland inte. Baserad på romanen "One Day" av David Nicholls från 2009.

Väldig bra film stark 3a av 5



Sherlock Holms:A Game of Shadows

Sherlock Holmes, vars briljans endast överträffas av hans ego ställs inför sin tuffaste motståndare någonsin i det kriminella geniet Professor Moriarty, en man som är lika smart som han är hänsynslös. Med en motvillig Watson i släptåg och med spåkvinnan Sim vars bror hamnat i Moriartys grepp ger sig Holmes av för att en gång för alla sätta stopp för professorns planer.

Väldig bra film får en 4a av 5



Dream House

Den framgångsrike bokförläggaren Will Atenton (Daniel Craig) slutar sitt arbete i New York City för att tillsammans med sin fru Libby (Rachel Weisz) och deras två döttrar, slå sig ner i den lilla pittoreska staden i New England. Samtidigt som de gör sig hemmastadda i sin nya omgivning, upptäcker de att deras perfekta hem har varit föremål för ett par brutala mord på en mamma och hennes barn flera år tidigare. Alla i den lilla staden är övertygade om att mordet utförts av mannen i huset - som överlevde.

När Will undersöker tragedin, finner han bara en ledtråd som kommer från grannen Ann Paterson (Naomi Watts), som också var den enda som verkligen kände den mördade familjen. När Will och Ann tillsammans lägger ihop pusselbitarna om vad som hänt, ser de snart vilken katastrof som väntar dem...

Riktig bra film får en 4 av 5

Spy kids 4 :All the time in the world

Marissa (Jessica Alba) hade egentligen slutat sin karriär som hemlig agent när hon fick barn, men när en superskurk som börjar stjäla tiden dyker upp tvingas hon tillbaka till sitt tidigare yrke. Till sin hjälp tar hon sina styvbarn Rebecca och Cecil, som egentligen inte alls tycker om sin styvmor. Ska de ändra uppfattning när de får reda på vem Marissa egentligen är? Och ska de tillsammans lyckas ta tillbaka tiden?




Puss in Boots

Svärd kommer att korsas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten.

Det är en riktig skrävlarhistoria om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.

 

Den var helt okej får en 3a av 5

 


Mission Impossible: Ghost Protrocol

När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar ”Ghost Protocol”. Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack.

För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över.

 

väldig bra film som alla andra får en stark 3a av 5

 

 


RSS 2.0