Twilight Breaking Dawn part 1

Handlar om Bella och Edwards bröllop och smekmånad. Edward går med på att älska med henne, vilket är Bellas önskan. Hon blir gravid och hon vill behålla barnet. Men Edward vill att hon ska göra abort för att han är rädd om Bellas säkerhet. I sin förtvivlan ringer hon Rosalie för att be om hjälp eftersom hon vet att Rose alltid velat ha barn. De upptäcker till sin förtvivlan att det inte är ett vanligt barn.Jacob flyr sin flock då han får reda på att de tänker mörda familjen Cullen och Bella, flocken tror nämligen att det barn som Bella bär på är för farligt och vill därför inte låta det leva. Han varnar familjen Cullen och stannar hos dem för att ge skydd tillsammans med Leah och Seth. Han försöker också övertyga Bella att inte ha kvar barnet men lyckas inte så bra. Bella håller långsamt på att tyna bort, fenomenet i hennes kropp gör att hon inte kan ta till sig vanlig mat och fostret växer så fort och är så starkt att hennes kropp inte klarar av det. Jacob kommer av misstag på idén som kanske kan rädda Bella från att dö, hon måste dricka blod. Blodet stärker Bella och barnet. När Bella en dag ska böja sig framåt och ta upp muggen med blod hon spillt ut hörs ett fasansfullt ljud. Moderkakan hade lossnat. Ben efter ben bryts i hennes kropp när barnet kämpar mot syrebristen. Bella förlorar medvetandet men förstår att hennes barn kommer att dö. Hon skriker åt Edward att han ska ta ut barnet och han lyder, men innan han fått ut barnet bryter det hennes ryggrad. Jacob tvingar Bellas hjärta att fortsätta slå medan Edward förlöser barnet. Barnet döps till Renesmee Carlie (efter Renée, Esme, Carlisle och Charlie). Bellas kropp ger upp och i sin sista chans att rädda henne trycker Edward in en giftinjektion med sitt eget gift rakt in i Bellas hjärta. När Jacob ger upp hoppet om att Bella ska överleva störtar han ut ur rummet och flyr ut, men på nedervåningen stöter han på Rosalie med Renesmee i famnen och präglas direkt på den lilla flickan.

 

var mycket bra bättre än jag trodde får en stark 3a av 5

 


Honey 2

Efter klammeri med rättvisan återvänder Maria till sina rötter i Bronx för att bygga upp sitt liv igen. Det enda hon har är sin talang för street dance och en brinnande längtan att visa vad hon går för. Maria lägger ner hela sin själ i dansen och börjar träna sin dansgrupp, the HDs, för att delta i danstävlingsprogrammet "Dance or Die" på tv. Precis som Honey före henne, återupptäcker Maria det underbara med att dansa, samtidigt som hon upptäcker vem hon verkligen är och var hon hör hemma.
Den var bra mycket bättre än Beat the world..
Hade några sköna moves men tyvärr så är det knappt några dansfilmer som klår You got served i moves.
men en stabilt 3a av 5 får den

Beat the world

"Beat the World" kretsar kring tre dansgrupper från olika delar av världen när de förbereder sig inför Beat the World-tävlingen i Detroit, samtidigt som deras hopp och drömmar sätts på spel.
Man bara satt o väntade när de sköna dansmoves skulle komma o de kom aldrig dålig kopia av step up tyckte jag..
får en svag 2a av 5

Born to race

Born To Race är berättelsen om Danny Krueger, en rebellisk ung Street Racer på kollisionskurs med problem. Efter en olycka vid en olaglig street race, han skickas till en liten stad att leva med sin frånskilda pappa, tvättat en upp NASCAR racer. När Danny bestämmer sig för att komma in i NHRA High School Drags, han är tvungen att söka sin fars hjälp med att ta ner den lokala Hot Shot.
Helt  okej film får en ganska stark 2a av 5

Flipped

När åttondeklassarna Bryce och Juli först träffas vet Juli att det är kärlek på gång. Bryce är inte så säker. Rob Reiners ömma romantiska komedi följer två högstadieungdomars uppväxt till studenten, genom familjedraman och den första kärleken medan de upptäcker vilka de är och vad de betyder för varandra...
väldig bra film får en 4a av 5

Colombiana

Zoe Saldana är tillbaka som den iskalla professionella mördaren Cataleya, på jakt efter männen som brutalt avrättade hennes föräldrar när hon var endast nio år. Genom ett under lyckades hon fly den gången och tog sig till sin farbror Emilio i Chicago. Emilio har förgäves försökt styra undan Cataleya från ett liv av brottslighet, men inser snart att inget kan stoppa henne från att hämnas sina föräldrars död. Det blir en brutal och actionspäckad jakt där det endast finns plats för en överlevande – Cataleya eller mannen som beordrade morden, Don Luis.
Bra film 3 av 5



RSS 2.0