Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Handlingen i "Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten" kretsar kring Jack Sparrow och Barbossa som ger sig av för att leta rätt på den svårfunna ungdomens källa, men de upptäcker snart att Blackbeard (Ian McShane) och hans dotter (Penélope Cruz) har samma idé..
Lika bra som de andra tre filmerna så den får en stark 3a av 5

Never Back Down 2

Bra film som handlar om 4 ungdomar som börjar träna med Case spelad av Michael Jai White. De ska ställa upp i en tunering som heter The beat down.
handlar om när de tränner MMA o lite intriger o så..
ger den en 3a av 5

Captain America The First Avenger

Steve Rogers deltar frivilligt i ett experiment som förvandlar honom till supersoldaten Captain America. Tillsammans med Bucky Barnes och Peggy Carter inleder Rogers, i Captain Americas skepnad, ett krig mot den onda organisationenHYDRA, ledd av Red Skull.
bra film trodde den skulle vara lite bättre men en 3a får den

Bad Teacher

Elizabeth är en kontroversiell lärare som svär och är generellt ointresserad av
sina elever. När en ny lärare börjar på skolan blir det en fajt mellan skolans mest älskade lärare och Elizabeth om vem som ska vinna hans hjärta.
helt  okej 3 av 5

Kung Fu Panda 2

Alla Pos drömmar har slagit in. Nu är han inte längre en enkel nudelkypare, utan den legendariske Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De Fruktade Fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny ond motståndare dyker upp med det mäktigaste vapen världen någonsin skådat, måste Po reda ut hemligheterna i hans mystiska förflutna för att kunna beskydda hela Kina och rädda Kung Fu.
får en 3a av 5

Gnomeo & Juliet

Trädgårdstomtarna Gnomeo och Juliet har lika
många hinder att övervinna som deras namne,
Romeo och Juliet när de fångas upp i en grannfejd.
Kan detta unga par hitta sann lycka bland rosa
plastflamingos och gräsklipparrace?
Bra o rolig film får en 3a av 5

Apornas planet: (R)evolution

Evolution blir revolution i denna eventfilm som målar upp ett framtidsscenario olikt allt vi tidigare upplevt. Ett forskarlags jakt på ett botemedel för Alzheimers leder till att en grupp apor utvecklar intelligens lik vår egen. Detta blir upptakten till ett fullskaligt krig mellan apor och människor om den planet som vi hittills kallat vår...
Väldig bra film får en stark 3a av 5

Hanna

14 åriga Hanna har uppfostrats att bli en kallhjärtad dödsmaskin. Hon har vuxit upp på en gudsförgäten och undangömd plats på jorden utestängd från samhället och vändpunkten i hennes liv blir när hon sänds ut på ett farligt uppdrag av sin pappa. Under sin jakt genom Europa förföljs hon av en skoningslös CIA-kvinna med en mörk hemlighet. När hon närmar sig målet för sin resa så kommer hon också närmare sanningen om sin egen existens.
Bra film tycker jag får en 3a av 5

Buried

Paul Conroy har blivit kidnappad och vaknar levande begravs i en kista, utan o veta vem som har plaserat honom där o varför. allt han har med dig är en mobil men lite batteri kvar o en tändare. En intensiv och desperat kamp mot tiden börjar  då det  finns begränsat med syre, men obegränsat med panik.
bra film får en 3a av 5


Mars Needs Moms

Väldig besviken på denna animerade film det är ju ändå Disney.
Mars Needs Moms som är en tecknad Disney film där vi får följa en ung kille vid namn Milo på hans jakt efter hans mamma som har blivit kidnappad av aliens från mars. Samma dag som Milo bråkar med sin mamma kommer ett gäng aliens och kidnappar henne men vad de in har räknat med är Milo som lyckas smita på rymdskeppet.
får en svag 2a av 5

Hop

Väldig bra film.
Med en blandteknik av live action och animation, berättar HOP den komiska historien om Fred (JamesMarsden), en arbetslös slöfock som av misstag kör på Påskharen med sin bil och blir tvungen att ta hand om honom medan han återhämtar sig.Medan Fred kämpar med att ha världens värsta gäst boende hos sig, lär de sig båda vad som krävs för att bli vuxen.
Som sagt väldig bra..
Stark 3a av 5

RSS 2.0