Slumdog Millionaire/Nothing But The Truth

Nu har jag sett  två  filmer som jag tänkte berätta lite om o så..

Den första fimen är Slumdog Millionaire, den var faktiskt  jätte bra.
Den han dlar om en kille vid namn Jamal som är med i Indiens vem vill bli millionär, där han vinner 10 millioner rupies o sen har chansen o  vinna 20 millioner rupies, men när han ska ut från studion så blir  han tagen av polisen för att  de tror att han fuskar eftersom han är från slummen o akadmker o så har bara vunnit 90tusen rupies.
Men filmen börjar med att han redan är hos polisen o  de har hängt  honom i  armarna o  försöker få  honom att  avslöja hur han fuskade.
Men han säger att han ej har fuskat o  till slut  så tar de ner honom därigfrån o  tar in honom i ett rum o  sätter på  tävlingenhan var med i i  han får förklara hur han visste svaren o  så  på  frågorna.
Han berättar  hur han får svar på frågorna han får svatren genom att komma ihåg saker från barndomen o  så  som på  nått sätt har gjort  att han har fått reda på  saker som gör att han kan använda till frågorna.
Man får följa oxå hans resa om när han letar  sin stora kärlek.





Nu nästa film.

Nothing but the truth handlar om en kvinllig journalist som avslöjar att  en kvinna är CIA agent o sen får hon problem.
Denna film är en sann historia

Anledningen att hon får problem är för att hon vägrar avslöja sin källa o egentligen är man inte tvungen o  så men eftersom hon avslöjade en CIA agent så gäller det andra lagar.
De förhör henne o  försöker få reda på  vem hennes källa är o eftersom hon vägrar  så sätter domstolen henne i fängelse tills hon avslöjar vem källan är.
Hon får sitta i flera år för att hon inte avslöjar källan.
Eftersom hon sitter så många år i fängelse så har hennes man hittat nån ny o  hennes son har glömt  bort  henne lite för eftersom hon trodde att  hon bara skulle sitta några månader  o  så hade hon sagt  till  sin man att inte dit sonen för han skulle ej  se sin mor i  fängelse.

Jag blev förvårnad av slutet.. tycker niu ska se denna film.


Ha det btra tills nästa gång jag skriver.

Street Fighter IV / Street Fighter The Legend Of Chun Li

Har nyss kollat  på filmen Street Fighter The Legend Of Chun Li den var helt  okej det som gjorde filmen mest sevärd var att Kristin Kreuk , hon som spelar Lana Lang i Smallville, var Chun Li. Det han dlar om när hon blir en fighter kan man säga.. M. Bison kommer hem till henne o hennes familj när hon är en liten flicka o kidnappar hennes pappa. Hon växer upp utan sin far o blir en väldigt duktig pianist, efter ett uppträdande så får hon ett mystikt present det är en scroll som hon ej förstår vad det betyder. Sen dör hennes mamma så då bestämmer hon sig för o söka upp nån som vet vad den betyder o hon uppmanar henne o åka till Bankok. jag ger filmen en svag men inte så svag 3. Tycker den var lite seg emellanåt. Men till alla Street Fighter fans så kommer ni vilja se den för både Bison, Vega o Balrog är med.


Så nu  till spelet Street Fighter IV den är väldig bra men spelar man i medium så kan vissa karaktärer vara jätte jobbiga o möta eftersom de ska hela tiden göra sina special attacker eller ta o kasta en hela tiden.
Om ni ska spela mot "datorn" se till att ha uppkopplingen avstängt  för annars hinner ni inte spela nått för andra lägger sig i o vill möta en hela tiden o det tyckte jag var lite störande. Men jag har ej spelat så möe än har blivit frustrerad när jag har mött karaktärer som kastar eller gör sina speciella attacker hela tiden så då tröttnar jag efter att  ha försökt  o  vinna över de typ 10 ggr så då stänger jag av men jag ska försöka ha lite mer tålamod så jag kan få nya gubbar..

Det var allt  för mig..
Fler film recentioner kommer framöver när jag har sett fler filmer..
Ha det  bra kramar.









Andra Chansen/Helgen

I lördags så var det då dax för andra chansen i Norrköping.
Så vi dukade upp med lite tacos för vi trodde det skulle bli en underbar kväll men den kvällen blev förstörd av Carolina af Ugglas då hon på  nått konstigt sätt gick till final, o som om det inte var någ så gick Sofia Bengtsson till final med den usla Alla Alla.
Läste att enlingt läsarna på  Aftonbladet så är Carolina af Ugglas favorit o  vinna hela Melodifestivalen.
Vad kommer de i Ryssland tro om oss i sverige om vi skickar en falsksjungande brud med nattlinne o turkos stövlar.
Hoppas verklingen E.M.D. vinner finalen de har den bästa låten eller Sarah Down Finer eller Malena hon med pop operan.

Annars så har vi inte gjort  så mycket i helgen bara tagit det lungt  o så.
Igår så åkte vi till Bo Ohlsson med Nutte o hennes mamma o syster, det var längesen man var där.. de håller på  o  bygger om så allt  var inte där det brukade vara men jag hittade endå inget jag ville ha, men Nutte köpte lite saker till lägenheten o så.

Idag så ska jag köpa Street Fighter IV har längtatt som faan efter den så sen ska det spelas o jag kommer med en liten recention..
det var allt från mig till er.





Män som hatar kvinnor

Var  på  bio igår med tjejen o kollade på Män hatar kvinnor. Har tyvärr inte läst böckerna men jag tyckte att man hängde med endå. Den var stundtals väldigt obehaglig med mycket starka bilder.  Men jag rekomenderar er o  se den.

Denna blogg kommer jag försöka med att uppdatera med saker som jag har sett inom film o ge kanske lite recention o  sen kanske ge lite spelrecension av de spel jag har spelat. O ska skriva lite om vad som händer i  mitt liv o så..




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0